Simbolet – Karakteret Speciale

 

Një ditë më nevojiteshin disa simbole kur po shkruaja diçka online, dhe me atë rast bëra një përmbledhje simbolesh apo (karakteresh speciale) të cila mund të përdoren nga cilido, thjesht duke i kopjuar dhe i ngjitur (copy/poste) atje ku dëshiron. Pra këto karaktere speciale janë në këto kategori, simbole të ndryshme, emoxhis, shenja pikësimi, numra, simbole matematikore, forma grafike, valuta, simbole klasike, shigjeta dhe shkronja.

Simbole të ndryshme

Emoxhis (Emojis)

🎳 🏂 🌁 🌉 🌋 🌌 🌏 🌑 🌓 🌔 🌕 🌛 🌠 🌰 🍏 🌱 🌼 🌽 🌿 🍄 🍇 🍈 🍌 🍍 🍑 🍒 🍩 🍕 🍖 🍗 🍠 🍤 🍥 🍨 🍪 🍫 🍬 🍭 🍮 🍯 🍷 🍹 🎊 🎋 🎠 🎣 🎭 🎮 🎲 🎴 🎹 🎻 🎼 🎽 🏡 🏮 🐌 🐜 🐝 🐞 🐡 🐢 🐣 🐥 🐩 🐼 🐽 🐾 👅 👓 👖 👚 👛 👝 👤 👪 👰 👹 👺 💌 💕 💖 💞 💠 💥 💧 💫 💬 💮 💯 💲 💳 💴 💵 💸 💾 📁 📂 📃 📄 📅 📆 📇 📈 📉 📊 📋 📌 📍 📎 📏 📐 📑 📒 📓 📔 📕 📙 📚 📛 📜 📞 📟 📤 📥 📦 📧 📨 📪 📰 📹 🔃 🔋 🔌 🔎 🔏 🔐 🔖 🔗 🔘 🔙 🔚 🔛 🔜 🔟 🔠 🔡 🔢 🔣 🔤 🔦 🔧 🔩 🔪 🔮 🔵 🔶 🔷 🔸 🔹 🔼 🔽 😄 😊 😃 😉 😍 😘 😚 😳 😌 😁 😜 😝 😒 😏 😓 😔 😞 😱 😠 😡 😪 😷 👿 👽 💛 💙 💜 💗 💚 💔 💓 💘 🌟 💢 💤 💨 💦 🎶 🎵 🔥 💩 👍 👎 👌 👊 👋 👐 👆 👇 👉 👈 🙌 🙏 👏 💪 🚶 🏃 👫 💃 👯 🙆 🙅 💁 🙇 💏 💑 💆 💇 💅 👦 👧 👩 👨 👶 👵 👴 👱 👲 👳 👷 👮 👼 👸 💂 💀 👣 💋 👄 👂 👀 👃 🌙 🌀 🌊 🐱 🐶 🐭 🐹 🐰 🐺 🐸 🐯 🐨 🐻 🐷 🐮 🐗 🐵 🐒 🐴 🐎 🐫 🐑 🐘 🐍 🐦 🐤 🐔 🐧 🐛 🐙 🐠 🐟 🐳 🐬 💐 🌸 🌹 🌻 🌺 🍁 🍃 🍂 🌴 🌵 🌾 🐚 🎍 💝 🎎 🎒 🎓 🎏 🎆 🎇 🎐 🎑 🎃 👻 🎅 🎄 🎁 🔔 🎉 🎈 💿 📀 📷 🎥 💻 📺 📱 📠 💽 📼 🔊 📢 📣 📻 📡 🔍 🔓 🔒 🔑 🔨 💡 📲 📩 📫 📮 🛀 🚽 💺 💰 🔱 🚬 💣 🔫 💊 💉 🏈 🏀 🎾 🎱 🏊 🏄 🎿 🏆 👾 🎷 🎸 👟 👡 👠 👢 👕 👔 👜 💄 💍 💎 🍵 🍺 🍻 🍸 🍶 🍴 🍔 🍟 🍝 🍛 🍱 🍣 🍙 🍘 🍚 🍜 🍲 🍞 🍳 🍢 🍡 🍦 🍧 🎂 🍰 🍎 🍊 🍉 🍓 🍆 🍅 🏠 🏫 🏢 🏣 🏥 🏦 🏪 🏩 🏨 💒 🏬 🌇 🌆 🏯 🏰 🏭 🗼 🗻 🌄 🌅 🌃 🗽 🌈 🎡 🎢 🚢 🚤 🚀 🚲 🚙 🚗 🚕 🚌 🚓 🚒 🚑 🚚 🚃 🚉 🚄 🚅 🎫 🚥 🚧 🔰 🏧 🎰 🚏 💈 🏁 🎌 🎯 🀄 🎬 📝 📖 🎨 🎤 🎧 🎺 👗 👘 👙 🎀 🎩 👑 👒 🌂 💼

Shenja pikësimi

« » < > @ × ¨ : ; _ ~ ¬ / \ \ | ¦ · ° % & § ÷ + ± = * ! ¡ ? ¿ ¼ ½ ¾ ² ³ © ® ( ) [ ] { } Numrat

¹ ² ³ ½ ¼ ¾

Simbole matematikore

⦿ ⧿

Forma grafike

⦿ ⥿ _

Valutë

฿ ¢ £ ƒ $ ¥ ¤

Simbole klasike

« » £ ¥ $ ¢ ¬ @ § ® © ° × π ± Ω ÷ ~ ¹ ² ³ ½ ¼ ¾ | \ [ ] { } · ¡ ¿ α ß Á á À à Å å Ä ä Æ æ Ç ç É é È è Ê ê Í í Ì ì Î î Ñ ñ Ó ó Ò ò Ô ô Ö ö Ø ø Ú ú Ù ù Ü ü Ž ž

Shigjeta

⤿

Shkronja

A a Å å Ä ä Ȃ ȃ Ā ā Ą ą Ȁ ȁ Ǻ ǻ Ȧ ȧ Á á Ǟ ǟ Ǎ ǎ À à à ã Ǡ ǡ  â Ⱥ Æ æ Ǣ ǣ Ǽ ǽ ª B b Ɓ Ƀ ƀ Ƃ ƃ Ƅ ƅ C c Ć ć Ĉ ĉ Ċ ċ Č č Ç ç Ƈ ƈ Ȼ ȼ Ɔ D d Ď ď Ɗ Ƌ ƌ Ɖ Đ đ ȡ DZ Dz dz DŽ Dž dž ȸ E e ế Ē ē Ĕ ĕ Ė ė Ę ę Ě ě È è É é Ê ê Ë ë Ȅ ȅ Ȩ ȩ Ȇ ȇ Ǝ Ɇ ɇ Ə ǝ Ɛ F f Ƒ ƒ G g Ɠ Ĝ ĝ Ğ ğ Ġ ġ Ǥ ǥ Ǧ ǧ Ǵ ǵ Ģ ģ H h Ĥ ĥ Ȟ ȟ Ħ ħ Ƕ I i IJ ij Í í Ì ì Î î Ï ï Ĩ ĩ Ī ī Ĭ ĭ Į į Ǐ ǐ ı ƚ J j Ĵ ĵ Ɉ ɉ ȷ ǰ K k Ķ ķ Ƙ ƙ Ǩ ǩ ĸ L l Ĺ ĺ Ļ ļ Ľ ľ Ŀ ŀ Ł ł Ƚ LJ Lj lj İ Ȉ ȉ Ȋ ȋ M m ḿ Ɯ N n Ń ń Ņ ņ Ň ň Ǹ ǹ Ñ ñ Ƞ ƞ Ŋ ŋ Ɲ ʼn NJ Nj nj ȵ O o Ö ö Ȫ ȫ Ȭ ȭ Ȯ ȯ Ȱ ȱ Ǫ ǫ Ǭ ǭ Ơ ơ Ō ō Ŏ ŏ Ő ő Ò ò Ó ó Ô ô Õ õ Ǒ ǒ Ȍ ȍ Ȏ ȏ Œ œ Ø ø Ǿ ǿ P p Ƥ ƥ Ƿ Q q Ɋ ɋ ȹ R r Ŕ ŕ Ŗ ŗ Ř ř Ȑ ȑ Ȓ ȓ Ɍ ɍ Ʀ S s Ś ś Ŝ ŝ Ş ş Š š Ș ș ȿ Ƨ ƨ Ϩ ϩ ß T t Ţ ţ Ť ť Ŧ ŧ Ț ț Ⱦ Ƭ Ʈ ƫ ƭ ȶ U u Ũ ũ Ū ū Ŭ ŭ Ů ů Ű ű Ǚ ǚ Ǘ ǘ Ǜ ǜ Ų ų Ǔ ǔ Ȕ ȕ Û û Ȗ ȗ Ù ù Ú ú Ü ü Ư ư Ʉ Ʋ Ʊ V v ṿ Ʌ W w Ŵ ŵ Ϣ ϣ X x × y Y ỿ Ŷ ŷ Ƴ ƴ Ÿ ÿ Ý ý Ɏ ɏ Ȳ ȳ Ɣ Z z Ź ź Ż ż Ž ž Ȥ ȥ Ƶ ƶ ɀ

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *