Mimë

✦ Fotografi apo imazh që mund që të ketë apo jo lidhje me mesazhin që do të pëcjellë, me një diçiturë për të ngacmuar, për të tallur apo ironizuar e cila përdoret në shumë fusha në politikë, në art etj.

✦ (anglisht. meme, gjermanisht. mem, greqisht. μιμίδιο, frëngjisht. mème, spanjisht. meme, italisht. meme, rusisht мем)

Pra aty ka vend për xhekun* por nuk do ta vendosni aty. Është hera e dytë që po ndodh kjo.
*Jack. Emri i protagonistit te filmi Titanic i cili nuk hipi tek dërrasa ku ishte Rose dhe vdiq. Gjithashtu jack është emërtimi i vrimës së kufjeve, vetëm se iphone 7 nuk e kishte këtë.

Për më tepër bashkojuni bisedës këtu

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *