Browsing Category

Gjuhe programimi

C++ Gjuhe programimi

C++

gjuha-e-programimit-c++

Gjuha e programimit C++ (lexohet si plas plas) është një nga gjuhët më të përhapura të programimit dhe është për përdorim të përgjithshëm. Nuk konsiderohet si gjuhë e vështirë për t’u mësuar. Continue Reading