Browsing Category

application

application

Lojë interaktive

Shqipopedia sapo ngriti online programin e saj të fundit, dhe bëhet fjalë pikërisht për Kuizin Gjeografik të rretheve të Shqipërisë. Ky softuer është shkruar në Flash, dhe siç mund ta dini platforma Flash përveç grafikës fantastike vektoriale, ka të implementuar gjuhën programuese C++. Continue Reading