Author: HonoLulu

Filter i Gmail Spam

            Edhe pse Gmail është një nga shërbimet më të mira online dhe falas, i postës elektronike, përsëri shumë postime spam i kalojnë filtrat e google-it. Do vijë
Read More

C++

Gjuha e programimit C++ (lexohet si plas plas) është një nga gjuhët më të përhapura të programimit dhe është për përdorim të përgjithshëm. Nuk konsiderohet si gjuhë e
Read More

Steganografia

Steganografia | Çfarë është steganografia? (nga greqishtja στεγανός, steganos = i kyçur + γραφή, grafi = shkrim) Steganografia është një proçedurë gjatë së cilës fshihet informacioni. Qëllimi i
Read More

Android

Android – Çfarë është androidi? Android është një sistem operativ me anën e të cilit funksionojnë aparate siç janë smartfonët dhe tabletat. Ky sistem operativ bazohet në linuks.
Read More