Përzgjedhësi dhe kodet e ngjyrave

Thjesht klikoni te disku i rrotullueshëm dhe kodi i ngjyrës ka për të dalë.
Gjithashtu nëse keni një kod vendosini poshtë pa # dhe klikoni update për të parë se cilës ngjyre i përket

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *